Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این میان بعضی این تعابیر را به صورت کلی درباره همه هواداران افراط‌گرایی مذهبی به کار می‌برند و درصددند همه ابعاد افراط‌گرایی مذهبی را به پای توطئه‌های خارجی بگذارند. برای اثبات این مدعا نیز معمولا به چند گزارش‌ و خبر استناد می‌شود که علی‌رغم شهرت فراوان، منبع معتبری ندارد و نمی‌توان آنها را اثبات کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
متأسفانه این تعمیم نادرست و استنادهای نامعتبر موجب شده هرگونه استفاده از این تعابیر در نزد عموم نوعی توهم توطئه و برچسب‌‌زنی به نظر برسد. 
 
این در حالی است که باید در کاربرد از این تعابیر ملاحظاتی را در نظر گرفت. 
 
۱. تشیع انگلیسی وصف یک اندیشه است نه شخص خاصی. این اندیشه شامل مجموعه‌ای‌ از افکار و رفتارهای افراط‌گرایانه است که شیعیان را از آرمان‌های واقعی اسلام دور نموده و آنها را درگیر مخاصمه‌های درون دینی و درون مذهبی می‌کند.
 سیاست‌های مذهبی این تفکر خواه یا ناخواه زمینه‌ساز موجب غفلت شیعیان از سیاست‌های سلطه‌گران طاغوتی در جهان اسلام می‌شود و از این جهت بیشترین خدمت را به دولت‌های استعمارگر همچون انگلیس می‌‌کند.و همین موضوع برای مخاطب ساختن این تفکر به «تشیع انگلیسی» کافی است و نیازی به استناد به اخبار غیرقابل اثبات نیست. 

۲. همه هواداران افراط‌گرایی مذهبی را نمی‌توان به تفکر تشیع انگلیسی نسبت داد و آنها را شیعه انگلیسی نامید. زیرا ممکن است افرادی از روی جهل، تعصب، غفلت، جاه‌طلبی و... به ترویج این رفتارها بپردازند.
 
 البته ترویجِ افراط‌گریِ مذهبی جزئی از سیاست‌های مذهبی تفکر تشیع انگلیسی است و کسی که حامی این رفتارهاست در برنامه و نقشه این تفکر قرار دارد.
 
 به طور مثال ترویج قمه‌زنی جزء عنصری مهم از سیاست مذهبی تشیع انگلیسی است، ولی با این حال، همه مروجان قمه‌زنی را نمی‌توان به تفکر تشیع انگلیسی نسبت داد.
 
۳. باید میان تعبیر «تشیع انگلیسی» و «شیعه انگلیسی» تفاوت گذاشت. 
 
همانگونه که بیان شد تشیع انگلیسی وصف یک اندیشه است. اما تعبیر شیعه انگلیسی اختصاص به مزدورانی دارد که نظامِ سلطه آن‌ها را با هدف گسترش و هدایت «تشیعِ انگلیسی» مستقیماً به خدمت می‌گیرد. 
 
با این مقدمه به کار بردن تعبیر «تشیع انگلیسی» برای یک تفکر، مستلزم ارتباطِ مستقیم مروجان آن‌ با انگلیس نیست. همان‌گونه نمی‌توان گفت عاملِ انتحاریِ داعشی، به‌صورت مستقیم مزدور و اجیر شدهٔ آمریکاست، ولی با قاطعیت می‌توان گفت چنین شخصی، مروجِ اسلام آمریکایی است و به تحقق اهداف آمریکا کمک می‌کند.  به دیگر سخن، این افراد دانسته و نادانسته بازیچه مزدورانی هستند که مأموریت فتنه‌انگیزی در دنیای اسلام را دارند.
 
شکی نیست که امروز افرادی از احساسات مذهبی تشیع سوءاستفاده نموده و مأموریت هدایت و گسترش افراط‌گرایی در تشیع را دارند. اگر کسی این سخن را نوعی توهم توطئه و یا برچسب‌زنی بداند، یا دشمن را دست‌کم گرفته یا از سیاست‌های پیچیده استکبار جهانی غافل است یا به طاغوت‌ها و مزدوران آن‌ها حُسنِ ظن دارد.
 
البته حمایت‌های سلطه‌گرانی همچون انگلیس از این افراد به خصوص در مباحث مالی به آن آشکاری نیست که بعضی مدعی آن هستند، زیرا این افراد برای جذب کمک‌های مالی معمولاً از طریق خیریه و کمک‌های مردمی اقدام می‌کنند و خیریه یکی از روش‌های متداول پول‌شویی است که با لحاظ نقش دستگاه‌های اطلاعاتی بیگانه ردیابی آن بسیار مشکل است. 
 
البته با این حال، در بعد حمایت‌های معنوی شواهد و مستندات فراوانی حاکی از حمایت ویژه انگلیس از این جریان‌ها دارد، در چنین شرایطی آیا می‌توان با حُسنِ ظن به این رفتارها نگریست و آن را حمایت دولت انگلیس از آزادی بیان در تشیع دانست؟! 
 
حمایت دولت انگلیس از افراط‌گرایی مذهبی آن‌قدر آشکار است که هنگامی بی‌بی‌سی عربی مستندی دربارهٔ شبکه‌های ماهواره‌ای فرقه‌گرا می‌سازد، این سؤال در آن به صراحت مطرح می‌شود که چرا برخلاف قوانین این کشور، دولت انگلیس هیچ‌گونه برخوردی با نفرت‌پراکنی این شبکه‌های ماهواره‌ای ندارد و در انگلیس برای آن‌ها آزادی عمل فوق‌العاده‌ای وجود دارد؟!(این مستند با عنوان «آزادی برای نفرت‌پراکنی» در فضای مجازی در دسترس است)
 
حمله به سفارت ایران و عدم پیگیری و برخورد دولت انگلیس با عوامل پشت پرده آن تاکنون، یکی دیگر از شواهد آشکار این ادعاست. 
 
لازم به ذکر است در شرایطی که هرگونه فعالیت و سازمان دهی نظامی مسلمانان در زیر زره‌‌بین نهادهای امنیتی قرار دارد، گروهی از شیعیان در لندن لباس نظامی پوشیده، رژه نظامی می‌روند و اعلام می‌کنند آماده جنگ با دیگر مسلمانان بر سر اختلافات مذهبی هستند! 
 
به قلم: مهدی مسائلی

 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی

به گزارش «مدیکال اکسپرس»، تنها در سال گذشته بیش از ۶۰۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر سرطان جان خود را از دست دادند. پیگیری خستگی‌ناپذیر برای شناخت این بیماری پیچیده موجب پیشرفت پزشکی در ابداع رویه‌های درمانی کمتر تهاجمی و در عین حال موثر شده است.

ایمنی درمانی (ایمنوتراپی) به عنوان یک راه حل احتمالی در حال افزایش است. ایمنی‌درمانی دربرگیرنده استفاده از قدرت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سلول‌های سرطانی است.

محققان در دانشکده مهندسی دانشگاه کارنگی ملون (آمریکا) راهی برای بهبود و بهسازی یک روش درمانی و تبدیل آن به یک رویه مهم ابداع کرده‌اند. «رونگ تونگ» استادیار مهندسی شیمی با همکاری «ونجون ربکا کای» استادیار علوم و مهندسی مواد، اقدام به بررسی یک روش ایمنی‌درمانی سرطان کرده که از مدت‌ها پیش مورد علاقه محققان بوده است.

این رویکرد شامل فعال سازی سلول‌های ایمنی در بدن و برنامه‌ریزی دوباره آن ها برای حمله و نابودی سلول های سرطانی است. این روش درمانی با پروتئین سایتوکین (cytokine) انجام می شود.

سایتوکین‌ها مولکول های پروتئین کوچکی هستند که به عنوان پیام‌رسان‌های بیوشیمیایی بین‌سلولی عمل می‌کنند و توسط سلول های ایمنی بدن برای هماهنگی پاسخ آن ها آزاد می شوند.

تونگ و کای با همکاری شماری از دانشجویان مهندسی شیمی از یک رویکرد نوآورانه برای بهره برداری از پروتئین های سایتوکین به عنوان یک درمان ایمنی بالقوه استفاده کردند.

بر خلاف روش‌های قبلی، تکنیک ابداعی آن ها تضمین می کند که سایتوکین‌های تحریک کننده سلول های ایمنی بطور موثر برای هفته‌ها در داخل تومورها قرار می‌گیرند و در عین حال ساختار سایتوکین را نیز حفظ می‌کنند.

درمان های کنونی سرطان مانند شیمی درمانی قادر به تمایز بین سلول های سالم و سلول های سرطانی نیستند. تحریک سیستم ایمنی بدن برای حمله به تومورها یک جایگزین امیدوارکننده برای درمان سرطان است.

انتقال سایتوکین‌ها می تواند موجب حرکت و فعالیت سلول های ایمنی در تومور شود اما تحریک بیش از حد سلول های سالم نیز می تواند تاثیرات جانبی شدیدی داشته باشد. هدف این تیم تحقیقاتی یافتن یک توازن بین کشتن سلول های سرطانی در بدن در عین آسیب نزدن به سلول های سالم است.

تونگ و دانشجویان او به منظور تحقق این هدف اقدام به ایجاد ذرات خاصی با اندازه‌های متمایز کردند که به تعیین محلی که دارو باید اثر بگذارد، کمک می کنند. این ذرات ریز طراحی شده اند که در داخل محیط تومور بمانند. کای و دانشجویانش نیز روی سنجش خصوصیات سطحی این ذرات کار کردند.

ترکیب آنتی‌بادی‌های خاص با سایتوکین‌های ذره‌ای برای از میان برداشتن تومورها در این مطالعه موفق عمل کرد. اعضای این تیم تحقیقاتی امیدوارند که نقش و تاثیر آن ها بر تحول ایمنی‌درمانی بخشی از یک کارزار بزرگتر به سمت رویکردهای درمانی سرطان بدون زیان به سلول های سالم باشد.

به گفته آن  ها، این رویکرد جدید الصاق کردن سایتوکین‌ها به ذرات همچنین می تواند در آینده برای انتقال انواع دیگری از داروهای ایمنی‌درمانی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • معرفی روشی برای شناخت بیشتر آفت‌کش‌ها
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • شلوغ‌بازی رسانه‌ای برای دروغ‌پراکنی
  • با ۲۱ میلیون نفر بی سواد دمکراسی حاکم می شود؟
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی