Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس با تاکید بر این‌که «تحریم‌های آمریکا تاثیر قوی روی مردم ایران دارد و هدف آمریکا اساسا از این تحریم‌ها ایجاد نارضایتی در بین مردم این کشور است» گفت: من پیش‌بینی ام این است که آمریکا با این تحریم‌ها به دنبال تغییر حکومت ایران است.
به گزارش صدای ایران، لرد نورمن لامونت فرستاده ویژه دولت انگلیس در امور تجاری ایران در ادامه اظهاراتش تصریح کرد که با این وجود، فکر نمی‌کنم تحریم‌ها علیه ایران آن تاثیر مخرب مدنظر آمریکا را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره این ادعای آمریکا که گفته است تحریم‌ها علیه ایران ضد کالاهای حقوق بشری نیست با رد این ادعا اظهار کرد: خیر. من فکر می‌کنم آمریکا حرف‌های ضد و نقیض مِ‌زند. از یک طرف می‌گوید اجازه تعاملات بشردوستانه را می‌دهد اما به خاطر تحریم‌ بانکی، شرکت‌های دارویی نمی‌توانند پول‌شان را در تعامل با ایران بگیرند و صحبت آقای پمپئو در این‌باره کاملا غلط و چرت است؛ چراکه به شدت این تحریم‌ها روی مردم عادی تاثیر می‌گذارد. 70 درصد ارزش پول ایران سقوط کرده است که پیامد تراژیک تحریم‌های آمریکاست.
به نوشته ایسنا، لامونت در رابطه با رویکرد اروپا برای مقابله با تحریم‌های آمریکا و حفظ برجام گفت: فکر می‌کنم اروپایی‌ها برخوردی سه گانه دارند؛ اول این‌که سعی دارند تجارت در موارد بشردوستانه حفظ شود. دوم ساز و کار ویژه انتقال مالی را طراحی کنند که شامل ترتیباتی است که شرکت‌هایی که تعهداتی به ایران دارند بتوانند با ایران تسویه حساب کنند و سوم این‌که اساسا هدف ساز و کار ویژه مالی _ یعنی این‌که ایرانی‌ها خودشان بتوانند پول منتقل کنند _ محقق شود.
وی ادامه داد: البته کسی نمی‌تواند تضمین کند که هم اکنون همان سطح تعاملات اقتصادی گذشته حفظ شود اما حداقل از نظر ایرانی‌ها این است که بتوانند پول نفت‌شان را بگیرند.
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس که با شبکه خبری بی بی سی صحبت می‌کرد، در ادامه در رابطه با تحریم سوئیفت و کم کردن آثار این تحریم در صورت اجرا گفت: فکر می‌کنم ساز و کار مالی ویژه اروپا اساسا هدفش این است که بتواند از سوئیفت استفاده کند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: تحریم ها تغییر حکومت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۹۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در نشست مطبوعاتی مشترک با شی جین‌پینگ، همتای چینی وی در پاریس، ضمن اشاره به تداوم تامین کمک برای کی‌یف، مدعی شد که آمریکا و متحدانش به‌دنبال تغییر رژیم در روسیه نیستند!

ماکرون که در کاخ الیزه میزبان جین‌پینگ است، در گفت‌وگو با رئیس جمهور چین، از وی خواست تا اطمینان حاصل کند که پکن برای مسکو کمک قابل استفاده در جنگ فراهم نخواهد کرد. ماکرون از تعهدات پکن مبنی بر خودداری از فروش سلاح یا تامین کمک برای روسیه، استقبال کرد.

جین‌پینگ در این سفر با اورسولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز دیدار کرد. فون درلاین در این دیدار گفت که «برای محدود کردن تحویل کالاها با مصرف دوگانه به روسیه که می‌توان در جنگ از آنها استفاده کرد، تلاش بیشتری لازم است» و در عین حالا مدعی شد که این مساله «روابط اتحادیه اروپا و چین را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد.»

ماکرون نیز گفت: توضیح اهمیت تاثیر این جنگ بر امنیت اروپا و عزم ما در حمایت از اوکراین تا هر زمان که نیاز باشد، ضرورت دارد. البته غرب قصد تغییر رژیم در مسکو را ندارد.

رئیس کمیسیون اروپا نیز از پکن خواست تا از تمام نفوذش بر روسیه برای توقف جنگ استفاده کند و در ادامه ماکرون مدعی شد که تمایل دارد تا «گفتمان نزدیک را حفظ کند.» وی همچنین از تصمیم جین‌پینگ برای سفر به فرانسه در راستای آنچه «هماهنگی مواضع دو کشور در آستانه سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به چین در ماه مه» خوانده شده است، استقبال کرد.

ماکرون افزود: ملاقات با رئیس جمهور چین امکان دنبال کردن یک دستور کار مشترک را فراهم و تکلیف قصد و نیت جهت برقراری صلح پایدار را روشن می‌کند.

جین‌پینگ در این نشست از غرب به‌دلیل تحریف وجهه چین در بحبوحه جنگ اوکراین انتقاد کرد و گفت: چین بحران اوکراین را ایجاد نکرد و یک طرف این جنگ هم نیست. نمی‌پذیریم که از بحران اوکراین برای مقصر دانستن دیگران، خدشه‌دار کردن چهره کشورهای ثالث و به‌راه‌انداختن یک جنگ سرد جدید استفاده شود. همانطور که تاریخ به دفعات نشان داده است، همواره می‌توان جنگ‌ها را از طریق مذاکره حل و فصل کرد. پکن نیز همواره در برقراری صلح نقش مثبتی ایفا کرده است.

کد خبر 6099034

دیگر خبرها

  • اتمام حجت هسته‌ای ایران با اسرائیل و آمریکا | موجودیت ایران تهدید شود، دکترین هسته‌ای خود را تغییر می‌دهیم | اگر اسرائیل به حمله ایران پاسخ می داد...
  • کمال خرازی : در صورت تهدید موجودیت ایران دکترین هسته‌ای خود را تغییر می دهیم
  • اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم
  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها