Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@07:35:33 GMT

ظریف در نروژ: انگلیسی ها پول ما را خورده اند

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۷۲۰۰

به گزارش صدا و سیما؛ وزیر امور خارجه کشورمان در جمع ایرانیان در نروژ گفت: انگلیسی ها هنوز نه تنها تانک چیفتن را به ما ندادند بلکه پول ما را خورده اند. آقای محمد جواد ظریف در ادامه سخنان خود در جمع ایرانیان مقیم نروژ بزرگترین چالش امروز کشور را اختلافات داخلی دانست و تصریح کرد: چالش آمریکا مهم نیست، اختلاف داخلی هم نعمت است اما چالش اصلی آنجاست که؛ اختلافات را به دعوا، کشمکش و فرصت سوزی تبدیل می کنیم و برای اینکه طرف مقابل موفق نباشد، کل کشور را ناموفق می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: وظیفه هر کس در ایران این است که به اندازه خودش از بروز اختلافات جلوگیری کند، همه ما باید به خاطر ایران از آبروی خود بگذریم.
وی ادامه داد: خیلی ها به من ایراد می‌گیرند که چرا جواب توهین ها و دروغ هایی که به سیاست خارجی نسبت می دهند را نمی دهم و پاسخ من یک کلمه است؛ وظیفه من دفاع از جواد ظریف و یا وزارت امور خارجه نیست بلکه وظیفه من دفاع از جمهوری اسلامی است و نباید از خودمان دفاع کنیم اما نباید کاری کنیم که جواد ظریف به خطری برای جمهوری اسلامی تبدیل شود.
آقای ظریف با تاکید بر شناسایی اولویت های کشور، گفت: اگر بپذیریم که اکنون اولویت ما؛ دفاع از کشور کشورمان است آن وقت جنسی را که با دلار ۳۰۰۰ تومانی خریدیم با نرخ دلار ۱۵ هزار تومانی نمی‌فروشیم.
وی افزود: باید همه ما به این نتیجه برسیم که در یک کشتی نشسته ایم و اگر این کشتی سوراخ شود همگی با هم نابود می شویم.
وی با قدردانی از شهدا و خانواده ایثارگران، تصریح کرد: برخی می گویند که شما نمی خواهید این قضیه شهدا را رها کنید؟! چه چیزی را رها کنیم؟ ما سربلندی و آزادی و همه چیزمان را مدیون شهدا هستیم و این فرهنگ ما را نگه داشته است.
وی ادامه داد: اگر ما به مردم بدهکاریم، مردم نیز به گروهی که همه چیزشان را برای این کشور گذاشته اند، بدهکارند لذا برای حفظ کشور باید کسانی باشیم که الان روی تخت بیمارستان خوابیده اند و قطع نخاعی و موجی هستند و یا هزار جور مشکل دارند و خانواده شهید اند؛ آنها باید احساس کنند که در برابر آنچه که برای این مملکت فدا کرده‌اند، قدردان هستیم.
آقای ظریف گفت: من از خانواده شهدا نیستم و در فامیل درجه یک مان نیز شهید نداریم ولی احساس می کنم؛ وامدار و بدهکار شهدا هستم.
آقای ظریف همچنین در خصوص همکاری های اقتصادی گفت: کشورهای اروپایی فعلاً با این اینستکس به عنوان حرکتی مجزا برخورد می کنند و یعنی هنوز کشورهایی از شرکت هایی که می خواهند با ایران ارتباط برقرار کنند اما باید از اوفک، وزارت خزانه داری آمریکا اجازه بگیرند که ایرادی مبنایی دارد و آن اینکه؛ حرکتی شروع شده که در نهایت خود اروپایی ها را خواهد بلعید.
وی افزود: به ما می گویند دوره ترامپ ۴ و یا ۶ سال است و دولت دیگری خواهد آمد و شرایط درست می شود اما اینطور نیست؛ اگر امروز به آمریکا بنگرید به دوران ریگان شبیه است.
وی ادامه داد: اشتباه اروپایی ها این است؛ ترامپیسم برهه کوتاهی از تاریخ آمریکا نیست بلکه می تواند روندی جدید در آمریکا باشد، به سوئدی‌ها گفتم که اگر فردا آمریکایی‌ها به شما گفتند که با چین رابطه نداشته باشید چه کار خواهید کرد؟ آمریکایی‌ها این را خواهند گفت.
وی با اشاره به سخنرانی پمپئو در اجلاس ناتو در بروکسل گفت: وزیر خارجه آمریکا گفته است که ما با سه قدرت بزرگ مواجهیم؛ ایران، چین و روسیه، البته نمی‌گویم ایران قدرت بزرگی در مقیاس چین و روسیه است اما آمریکا ما را در کنار آنها گذاشته است و این یعنی سیاستی با آنها از یک جنس است.
وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: چینی ها این واقعیت را فهمیده اند که آنچه که امروز بر سر ایران می آید در آینده در انتظار آنهاست لذا اروپایی‌ها هم باید این را بفهمند اما این درک هنوز ایجاد نشده است.
وی گفت: ایراد اصلی اینستکس این نیست که کار ضعیفی است بلکه ایراد اصلی این است که درست است که دارند تلاش می‌کنند که هژمونی آمریکا را دور بزنند اما می خواهند از آمریکا برای دور زدن این هژمونی اجازه بگیرند! معلوم است که اجازه نمی دهد.
وی ادامه داد: اروپا اکنون بزرگترین اقتصاد دنیاست که قطعا می‌تواند در کنار چین و ژاپن مقاومت کند، ما نمی گوییم که با آمریکا دعوا کنند ما می گوییم مقدرات خود را در اختیار اوفک نگذارید؛ اروپایی ها پشت دکان اوفک می ایستند تا اجازه بگیرند.
وی افزود: آمریکا از دلار استفاده افراطی می کند و استفاده افراطی از هر قدرتی به غیر از علم به کاهش آن قدرت می‌انجامد، اکنون روسیه و چین در حال استفاده از ارز ملی خودشان هستند و ۳۵ درصد از معاملات ما با ترکیه نیز با ارز ملی بود؛ در سفر قبلی به آمریکای لاتین با همه این کشورها قرار گذاشتیم که در برابر چیزهایی که آنها نیاز دارند چون نانوتکنولوژی ما گوشت بگیریم.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: متاسفانه روش های دور زدن تحریم پرفساد است اما روش هایی هست که بتوان کار کرد، شدنی است به شرطی که در داخل انقدر به ما فشار نیاورند.
آقای ظریف خاطر نشان کرد: یعنی ما در حال جنگ در دو داهل و خارج هستیم اما باید درک کنیم که ما وارد چه دعوا و نبردی وارد شده ایم و این نبرد امروز سرنوشت ساز است.
وی در پاسخ به سوال یکی از ایرانیان کرد زبان مقیم نروژ مبنی بر اینکه شنیده هایی درباره مذاکرات مقامات جمهوری اسلامی با نمایندگان کردها منتشر شده است نیز گفت: برای من افتخار بزرگی است که در دوران مسئولیتم اولین سفیر کرد زبان به عنوان سفیر ایران در ویتنام منصوب شد و همچنین اولین سفیر زن بلوچ را در سفارت برونئی منصوب کردم.
وی افزود: من با شما موافقم که در غرب و شرق کشور کاستی های جدی وجود دارد اما سیاست امروز ما در این دولت توجه به این مناطق است.
آقای ظریف ادامه داد: همیشه کردهای عراق، ترکیه و سوریه ایران را به عنوان دوست خود دیده اند و ما را هم نژاد و هم فرهنگ خود می دانند و احساس قرابت بیشتری با ما دارند.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: سفره ما برای مذاکره با همه باز است؛ البته نه با کسانی که اول مذاکره می کنند بعد زیر مذاکره می زنند اما دستمان برای گفتگو و همکاری با دوستانمان باز است و کردها از دوستان خودمان هستند.
وی افزود: آن دسته از کردهایی که به دنبال سلاح و حرکت های مسلحانه اند، باید بدانند که این حرکت ها در ایران پاسخی نمی دهد و به خارجی ها و کسانی که خوبی ایران، کردستان و مردم را نمی خواهند، کمک می کند.
آقای ظریف تصریح کرد: وقتی داعش به آنها حمله کرد هیچ کس به کمک کرد های عراقی نیامد، آقای بارزانی خودش به من گفت که ما زنگ زدیم ترک ها و آمریکایی ها نیامده اند اما به قاسم سلیمانی زنگ زدیم و او ظرف چند ساعت اینجا بود و چند ساعت پس از ورود خودش دو هواپیما سلاح برای ما آورد تا ما بتوانیم در برابر داعش مقاومت کنیم؛ اینها واقعیت این است که ما با عمل مان نشان داده ایم.
وی افزود: برای ما در مبارزه با تروریسم شیعه سنی و عرب و کرد و فارس و غیره فرقی ندارند؛ ما به همه کمک کردیم گر چه برخی می گویند که ایران به دنبال هلال شیعی است و به همین دلیل به سوریه کمک کرده است اما ما به دنبال مبارزه با خطری بودیم که کل منطقه را تهدید می کرد، آیا آقای بارزانی شیعه است ؟
وی ادامه داد: وقتی عربستان قطر را تحربم کرد ما راه های مان را برای یکی از وهابی ترین کشورهای یعنی قطر باز کرده‌ایم چراکه نباید در منطقه ما زورگویی و کشورگشایی حاکم شود.
آقای ظریف خاطر نشان کرد: این سیاست ماست لذا در مواجهه با کردها نیز همین سیاست و وجود دارد؛ امیدوارم که گفتگو با همه دوستان به نتیجه برسد و به آینده‌ی بهتری منجر بشود.
وی در ادامه گفت: کشوری با ۸۲ میلیون جمعیت چهل سال است که فشار را فشار و تحریم را تحمل کرده است و هیچ وقت، هیچ قدرت خارجی از این کشور حمایت نکرده است؛ امروز پهپاد آمریکایی نمی تواند نزدیک خاک ایران شود اما همسایه ای داریم که سلاح هسته ای دارد اما پهپادهای آمریکایی به راحتی داخل قلمرو این کشور رفت و آمد می‌کنند.
وی با اشاره به تلاش عربستان و امارات برای افزایش خرید تسلیحات نظامی از امریکا، گفت: وقتی به غربی ها می گوییم چرا راجع به سلاح دیگران صحبت نمی‌کنید میگویند؛ به خاطر اینکه آنها حتی نمی توانند از این سلاح هااستفاده کنند اما شما سلاح را خودتان می سازید؛ این یک سختی شیرین است.
آقای ظریف افزود: یکی از نمایندگان مجلس سوئد امروز گفت که شما مردم خود را سرکوب میکنید، من به او گفتم که حتما بیشتر از شما خواهان بهبود وضعیت حقوق بشر در کشور مان هستیم، چراکه معتقدیم؛ اگر مردم ما نباشند، ما نیز نخواهیم بود.
وی تاکید کرد: رعایت حقوق مردم برای ما یک الزام حقوقی و یا اخلاقی نیست بلکه رعایت حقوق مردمی است که همه چیزمان از آن هاست و برای ما یک ضرورت امنیت ملی است؛ شما که می گوید مردم مان را سرکوب می کنیم پس چطور زندگی می کنیم؟ چطور است که هشت سال در جنگ همه شما به صدام حسین کمک کردید اما مردم او را از توی سوراخ درآوردند و اعدام کردند ولی ما هنوز سرپا هستیم؟ آیا این با سرکوب فراهم می شود؟
وی افزود: شما چهل سال است که ما را تحریم کرده اید اما مردم ما حضور دارند و سختی‌ها را تحمل می کنند و هنوز ۷۳ درصد مردم برای انتخابات به پای صندوق رای می آیند، اگر مردم احساس کنند که این کشور به حکومت از خودشان نیست چنین نمی کنند.
وی ادامه داد: درست است که ما کاستی، کمبود و اشتباه داریم و ممکنه در جاهایی زیاده روی و تندروی داشته باشیم، حتماً نیز داریم اما مردم می دانند که اگر اشتباه و کمبود و تندروی وجود دارد؛ داخل خودشان است و از بیرون نیست.
وی گفت: قدرت ما از مردم ما نشأت می گیرد لذا وظیفه ما این است که باری را از روی دوش مردم برداریم چرا که ما سر سفره مردم نشسته ایم؛ مذاکره با شش قدرت دنیا به خاطر این نیست که ما نابغه هستیم و یا کار عجیبی انجام می دهیم بلکه وقتی پشت میز می شینیم، احساس می کنیم که ۸۲ میلیون ایرانی پشت ما هستند و برای آنها کار می‌کنیم.
وی افزود: درصد کوچکی از ایرانیان خارج از کشور وابسته اند اما بقیه ایرانیان دلشان برای این کشور می تپد آنهایی که وابسته اند وقتی هم ایران بودند به صدام پیوستند و علیه مردم ایران جنگیدند اما جرات نمی کنند پای خود را در عراق بگذارند چون مردم از آنها متنفر هستند.
وی ادامه داد:حق مردم خیلی بیشتر از این هاست و خیلی بیشتر از این‌ها باید برای آن ها تلاش کنیم اما این واقعیت را نباید فراموش کنیم که در نهایت با همه کاستی ها و ضعف ها کشور مال همین مردم است و آنها هستند که برای ما تعیین تکلیف می کنند نه ما.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: امروز اگر مردم سیاست‌های ما را نپسندند، آن را انتخاب نمی کنند و در دور بعد دولت دیگری را انتخاب می‌کنند تفاوت دولت ها در ایران واقعی و نه صوری است. مردم نقطه قدرت ما هستن که ما انتخاب می کنند و این یعنی اینکه آنها صاحب اختیار ما هستند.
وی با بیان اینکه « مردم ولی و قیم نمی خواهند » ، گفت: مردم ما مردمی فرهیخته، بزرگوار و سربلند هستند و بچه نیستند، خودشان تصمیم می گیرند تا حالا هم خودشان تصمیم گرفتند و بسیار هم خوب کار را پیش می‌برند و در آینده هم این کار را انجام می دهند.
وی خاطرنشان کرد: حاکمیت وابسته به مردم است، اجازه ندهیم با تبلیغات و هیاهو چهره دیگری از ایران بسازند و واقعیت ایران را قلب کنند.
آقای ظریف گفت: آقای ترامپ به دانمارک که کشوری بزرگ، مهم و پیشرفته است می‌گوید به خاطر اینکه بخشی از سرزمینتان را به من نفروخته اید سفرم را کنسل می کنم! آیا شنیده اید کسی در مورد ایران این چنین بگوید؟
وی تاکید کرد: اگر کسی ذره ای در صحبت با نمایندگان ایران از حد ادب خارج شود من بدون تردید از آن جلسه بلند میشوم.
وی ادامه داد: من متاسفم که برخی می گویند ایران خلیج فارس را به چینی‌ها واگذار کرده است؛ اصلاً مگر چنین چیزی در ایران می گنجد و برای یک ایرانی ممکن است؟ ما نباید اجازه بدهیم که قبح چنین حرف های خلافی ریخته شود.
وی افزود: آن کشتی را خود ایرانی‌ها برای ماهیگیری اجاره کردند و با شراکت یکدیگر در آنجا ماهیگیری می کنند و یا اینکه یک ایرانی بدون آن که کنوانسیون خزر را بخواند بگوید که دریای خزر را واگذار کرده اید.
وزیر خارجه کشورمان خاطرا نشان کرد: ما بعضی اوقات به خاطر دعواهای سیاسی نمی فهمیم که در یک کشتی نشسته ایم.
وی یادآور شد: حواسمان باشد آنهایی که پول میدهند که علیه ایران تبلیغ شود، نامه این طرف و آن طرف صادر می کنند و پول می دهند تا ملت در ورشو علیه مردم ایران صحبت کنند، جلسه میگذارند که ملت بروند به بحرین و چین صحبت کند به خاطر این است که بعد از چهل سال ایستادگی مردم، دیگر ایران کنونی برای آنها قابل تحمل نیست.
وی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های کنونی جامعه کشورمان گفت: باید به همه پیشرفت های علمی و فناوری و نظامی ایران در این سال ها نگاه کنیم؛ آن وقت می فهمیم که چرا یک مقام جوان کشور عرب می گوید ایران زیادی بزرگ است.
آقای ظریف تصریح کرد: برای رژیم صهیونیستی هم ایران زیادی بزرگ است، این رژیم کاری ندارد که چه کسی در ایران حکومت می کند اما امروز می داند شرایط ایران به شکلی شده است که دیگر ایران صرف نظر از آنکه چه کسی حکومت می کند؛ وابسته نمی شود.
وی گفت: آنچه که ما را بزرگ کرده این است که ما به مردم خودمان تکیه می کنیم؛ این بزرگی را ارزان نفروشید و به خاطر مقداری مشکل این بزرگی را از دست ندهید، هیچ پیشرفتی بدون سختی به دست می آید اما نباید پشت مقاومت مردم پنهان شویم و بگوییم مردم مقاومت می کنند پس ما چه کاره ایم.
وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: به خاطر این مردم نمی‌گویم برخی مشکلات را فراموش کنیم ولی عبور کنیم و اجازه دهیم کار در این مرحله حساس پیش رود، یقیین بدانید که مشکلات نیز رفع می شود.
وی با اشاره به فسادآوری تحریم ها، گفت: اگر می بینید این روز ها خیلی از فساد صحبت می شود به خاطر این است که تحریم ذاتاً فسادآور است، مخالفت خیلی از کسانی که با برجام مخالف بودند برای این بود که احساس می‌کردند داکانشان کساد می شود.
آقای ظریف تاکید کرد: کشتی ما را توقیف می کنند و می گویند چرا در این کشتی پول نقد بوده است؟ اگر نبود چه طور هزینه غذایش را میداد؟ شما مگر اجازه می دهید ما از پول نقد و کارت اعتباری استفاده کنیم؟
وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از سیاست های دو گانه غرب و آمریکا، گفت: یک منطق دورانی ساخته اند و می‌گویند چرا موشک درست کرده اید؟ آیا شما به ما سلاح داده اید که ما موشک نسازیم؟ می گویند چرا غنی سازی کردید؟ آیا شما برای راکتور تهران سوخت به ما فروختید تا مجبور نشویم غنی سازی کنیم؟
وی افزود: اگر ما اطمینان داشتیم که شما مثل کره جنوبی و بقیه به ما سوخت می فروختید مگر بیمار بودیم که خودمان اینقدر هزینه کنیم تا سوخت بسازیم؛ برای ما ضرب و تقسیم می کنند که خرید سوخت هسته ای ارزان تر از ساخت آن است؛ برای کسی که به آن بفروشند نه برای کسی که به او نمی فروشند.
وی ادامه داد: می گویند خرید اف ۳۵ راحت‌تر از تولید آن است اما آیا کسی به ما فروخت و ما نخریدیم؟ پس چرا در این منطق دورانی گیر می کنید و می گویید چرا موشک می سازید؟ به خاطر اینکه باید از خودمان دفاع کنیم .
آقای ظریف گفت: انگلیسی ها هنوز نه تنها تانک چیفتن را به ما ندادند بلکه پولش را هم نداده‌اند؛ پول ما را خورده اید.
وی افزود: انگلیسی ها دادگاه خودشان حکم داده که این پول را باید بدهید اما هر روز یک بهانه می سازند که پول مردم ایران را ندهند بعد می گویند چرا شما سلاح می سازید.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دریافت یک میلیارد و ۷۰۰ دلار از اموال بلوکه شده ایران از سوی امریکا در سال ۹۵، گفت: این مبلغ پیش پرداختی بود که زمان شاه برای خرید سلاح به آمریکا پرداخت شده بود اما سلاحش را به ما نداده بودند علی رغم آن که ما جنگ داشتیم.
وی ادامه داد: هنوز بعد از چهل سال قطعات هواپیما، تانک، هلیکوپتر کامل در انباری در آمریکا داریم و اجاره اش را هم می دهیم در حالی که برای تعمیر به آمریکایی ها داده بودیم اما اجازه نمی دهد این اموال را به ایران بیاوریم.
طرح دعوای B1 بین ایران و آمریکا در دادگاه لاهه درباره این است که البته بخش اول آن را با آن یک میلیارد و ۷۰۰ دلار حل کردیم اما قسمت دوم آن هنوز حل و فصل نشده است.
آقای ظریف گفت: شما می گویید که چرا ما سلاح و موشک می سازیم و چرا به FATF نمی پیوندیم؟ آیا شما بانکی را گذاشتید که با ما کار کند؟
وی افزود: من طرفدار تصویب و پیوستن به FATF هستم و هزینه اش را هم داده ام اما به آمریکایی ها می گویم؛ آیا شما راهی برای ما گذاشته اید؟ ما اکنون مجبوریم برای هر معامله ای و هر دلاری که از جیب خارج می‌کنیم بیش از ۱۵ درصد هزینه دهیم که به جیب دلالان می رود و پول سالمی نیست، فساد می آورد و برای سیستم شفافیت کشور مشکل آفرین است.
وی خطاب به مقامات آمریکایی گفت: چه کسی مسئول است؟ مگر ما برجام را نقض کردیم ؟ ما که با آمریکا ساعت ها مذاکره کردیم و نشان دادیم که همان قدر که اهل مقاومت هستیم اهل مذاکره نیز هستیم اما قلدری کردند و از برجام کنار کشیدند و اکنون می گویند چرا سیستم مالی شما شفاف نیست.
آقای ظریف افزود: بخاطر اینکه تحریم و یا همان تروریسم اقتصادی خود مادر همه فسادها است.
وی خاطرنشان کرد: ما نباید واقعیت کشور خود را فراموش کنیم؛ دعوا و اختلاف نظر خوب است اما باید یاد بگیریم که با یکدیگر چگونه تعامل کنیم؛ این مردم را از دست ندهیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیلتس چیست؟

طبق آخرین گزارش در اردیبهشت سال ۱۴۰۳، هزینه آزمون آیلتس به مبلغ ۸ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید. آزمون آیلتس مهارت‌های زبان شما را به چالش می‌کشد و مانند دوی ماراتن، گاهی لذت‌بخش است و گاهی نفستان را می‌گیرد.

در این مطلب، به بررسی آزمون آیلتس و کاربرد آن پرداختیم. همچنین گام‌به‌گام برای پیمودن این ماراتن شما را راهنمایی خواهیم کرد.

آیلتس چیست؟ سفری بین‌المللی به دنیای زبان انگلیسی

آیلتس (IELTS) مخفف International English Language Testing System آزمون بین‌المللی برای تعیین سطح انگلیسی است و به عنوان معتبرترین آزمون زبان انگلیسی در دنیا شناخته می‌شود و برای مهاجرت تحصیلی یا کاری به بسیاری از کشورها، نیاز است مدرک آن را ارائه دهید. بالاترین نمره این آزمون نمره ۹ است.

کاربرد آزمون آیلتس چیست؟ کابوس پرمشقت یا فرصت کسب مهارت

اولین و آشناترین کاربرد آزمون آیلتس، تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا است. شما برای مهاجرت به بسیاری از کشورها یا اشتغال در شرکت‌های بین‌المللی لازم است نمره آیلتس ارائه دهید. به‌عبارتی، مدرکی است که ازطریق آن می‌توانید سطح زبان خود را نشان دهید. فرقی نمی‌کند هدفتان مهاجرت به کشور انگلیسی‌زبان است، قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا را دارید یا برای ارتقای شغلی در یک شرکت بین‌المللی اقدام کردید؛ آیلتس کلید طلایی رسیدن به آرزوهایتان است.

انواع مختلف آزمون آیلتس چیست؟

دنیای آیلتس دو مقصد اصلی دارد که براساس هدفتان می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید:

آیلتس آکادمیک

این آزمون برای کسانی است که قصد تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا یا کار در محیط‌های آکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطح دشوارتر یا به‌اصطلاح آکادمیک هستند و نیاز به دانش تخصصی در زمینه‌های مختلف دارند.

آیلتس جنرال

این نوع آیلتس برای کسانی مناسب است که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی یا کار در محیط‌های غیرآکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطحی ساده‌تر هستند و بر مهارت‌های روزمره زبان انگلیسی تمرکز دارند.

از نظر نوع ارائه آزمون آیلتس، آن را می‌توانید به یکی از دو صورت زیر ارائه دهید:

آزمون کتبی

این نوع آزمون به‌صورت سنتی با استفاده از کاغذ و قلم در موسسات برگزاری آزمون برگزار می‌شود. هم اکنون برای شرکت در آیلتس کاغذی نیاز است به یکی از کشورهای آزمون‌ گیرنده همسایه مانند ترکیه یا ارمنستان سفر کنید.

آزمون کامپیوتری

در این نوع آزمون، سوالات روی صفحه نمایش کامپیوتر ارائه می‌شوند و پاسخ‌ها نیز به‌صورت الکترونیکی ثبت می‌شوند. برای این آزمون کافی‌است به مراکز آزمون آیلتس در تهران یا شهرهای بزرگ اقدام کنید.

ساختار آزمون آیلتس چگونه است؟

مسیری که در آزمون آیلتس پیش‌رویتان است، ۴ مرحله دارد. با گذراندن این ۴ مرحله می‌توانید نفس راحتی بکشید:

مهارت خواندن (Reading)

در این بخش، شما با انواع مختلف متن‌های انگلیسی، روبرو می‌شوید. برای پاسخ به سوالات این بخش لازم است متن هارا با تکنیک های خاصی بخوانید . سوالات این بخش شامل انواع مختلفی مانند صحیح و غلط، پر کردن جاهای خالی، تطبیق عنوان و موارد دیگر است.

مهارت نوشتن (Writing)

در این بخش، لازم است دو Essay(مقاله) با موضوع مختلف به زبان انگلیسی بنویسید. موضوعات این بخش معمولا شامل موضوعات عمومی و تخصصی‌ است. برای موفقیت در این بخش، باید بتوانید ایده‌های خود را به‌طور واضح بیان کرده و آن‌ها را بسط دهید، مثال بزنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کنید و به نکات نگارشی زبان انگلیسی توجه کنید. اغراق نیست اگر بگوییم نمره ۸ به بالا گرفتن در این مهارت گاو نر می‌خواهد و مرد کهن.

مهارت صحبت کردن (Speaking)

در این بخش، شما باید در یک مصاحبه با یک ممتحن انگلیسی‌زبان شرکت کنید. در این مصاحبه، شما به سوالات مختلفی در مورد موضوعات مختلف پاسخ خواهید داد و از علایق، تجربیات و نظراتتان صحبت می‌کنید. برای موفقیت در این بخش، لازم است به‌طور روان و واضح صحبت کنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کرده و به سوالات ممتحن به‌طور کامل و دقیق پاسخ دهید. فراموش نکنید حفظ کردن پاسخ سوالات احتمالی ممتحن کار هوشمندانه‌ای نیست؛ زیرا ممتحن با سنجش همه‌جوره سطح اسپیکینگ شما ممکن است غافلگیرتان کند.

مهارت شنیدن (Listening)

در این بخش، شما باید به مکالمات و گفتارهای مختلف انگلیسی به لهجه‌های مختلف گوش دهید و به سوالات مربوط به آن‌ها پاسخ دهید. سوالات این بخش شامل درک ایده اصلی، یافتن اطلاعات خاص، تکمیل جملات و موارد دیگر است. برای موفقیت در این بخش، لازم است سطح شنیداری و واژگان قوی داشته باشید.

جای نگرانی نیست. شما با شرکت در کلاس‌های آیلتس می‌توانید تکنیک‌های تست‌زنی این آزمون را یاد بگیرید.

برای آزمون آیلتس از کجا شروع کنیم؟

اکنون که کفش آهنی‌تان را به پا کردید تا از هفت خان آیلتس بگذرید، نیاز است نقشه راهی داشته باشید. برای شرکت و ثبت نام آیلتس گام‌های زیر را پیش‌رو دارید:

گام اول: هدف خود را مشخص کنید

قصد دارید آیلتس آکادمیک بدهید یا جنرال؟ چه نمره‌ای موردنیازتان است؟ آیا تاریخ یا ددلاین مشخصی برای ارائه نتیجه آزمون دارید؟ با مشخص کردن این موارد، قدم مطمئن‌تری را در آغاز خواهید داشت.

گام دوم: سطح فعلی خود را بسنجید

در این مرحله می‌توانید با تعیین سطح بفهمید در زمینه آیلتس چند مَرده حلاجید. سپس براساس سطح زبانتان در کلاس‌های آمادگی برای آزمون آیلتس شرکت کنید. اگر از اساتید و کارکشتگان این مسیر بپرسید به شما توصیه خواهند کرد وقت خود را با شیوه خودخوان هدر ندهید. هرچند روش خودخوان نیز ممکن است روی برخی افراد با سطح زبان مناسب نتیجه مثبت داشته باشد، اما معمولا طی کردن مسیر آیلتس بدون راهنما وقت تلف کردن است.

گام سوم: خودتان را برای روز آزمون آماده کنید

با تسلط بر منابع تخصصی و اصلی آیلتس، همه‌جوره خودتان را آماده کنید. نیازی نیست استرستان را با دنبال ۱۰۰ منابع برای خواندن بیشتر کنید. روی دو سه منابع اصلی مانند کمبریج، ویدیوهای سایمون و لیز و منابع منتخب و پیشنهادی از اساتید معتبر آیلتس تمرکز کنید.

گام چهارم: قبل از آزمون اصلی،خود را محک بزنید

زمانی که احساس کردید به سطح آمادگی قابل توجهی رسیدید، سراغ آزمون‌ و تست‌های آیلتس بروید. در مسیر خواندن برای محک خودتان قبل از آزمون اصلی می‌توانید امتحان ماک بدهید. ماک آزمون شبیه‌سازی آیلتس است و سوالاتی مشابه امتحان اصلی دارد.

گام پنجم: با اعتماد به نفس و مطمئن در آزمون شرکت کنید

به غول مرحله آخر رسیدید. تلاش چند ماهه شما قرار است در این آزمون نتیجه دهد. اگر از ماه‌های قبل برای کنترل استرس و افزایش اعتماد به‌نفستان در مسیر کسب مهارت آیلتس اقدام کرده باشید، در این مرحله می‌توانید عملکرد رضایتمندانه‌ از خودتان داشته باشید و مدال افتخار کسب نمره موردنظرتان در آزمون آیلتس را به گردنتان بیندازید.

کد خبر 751071

دیگر خبرها

  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • تصویری از تیپ متفاوت بن‌سلمان که میلیونی بازدید خورده
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • کیفیت شگفت انگیز و هنر عکاس در ثبت تصاویر از یک سرخرطومی
  • آیلتس چیست؟
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها